Aangepaste rolstoelen / Voorbeelden

Portfolio

In de loop der jaren hebben we talloze unieke aanpassingen gemaakt voor zowel handbewogen als elektrische rolstoelen voor mensen in heel Europa. In deze sectie is slechts een voorbeeld van een deel van het werk dat we al hebben gedaan. Maar vergeet niet, dit zijn slechts enkele mogelijkheden die beschikbaar zijn via Built-4-Me. Jouw keuzes zijn vrijwel onbeperkt! Als je niet ziet wat je zoekt, neem dan gewoon contact met ons op en wij kijken of we aan jouw unieke behoeften kunnen voldoen.

Op maat gemaakt werkblad

Op maat gemaakt werkblad

Laat ons de afmetingen weten van jouw werk/dienblad en wij maken het!

Kortere zitdiepte

Kortere zitdiepte

Een zitdiepte van 32 cm of korter? Het is mogelijk! Wij kunnen de bekleding van de zitting in korten, maar de framelengte blijft hetzelfde.

Rubix² met One Arm Drive

Rubix² met One Arm Drive

Een Breezy Rubix² met One Arm Drive en trommelremmen.

Y-Style voetbeugel

Y-Style voetbeugel

De Y-Style voetbeugel is een stijlvolle alternatief.

Gekleurde buitenbanden

Gekleurde buitenbanden

Nu kan je zelfs je buitenbanden voor je rolstoel in een kleur kiezen dat bij je frame past! Kom meer te weten.

Geanodiseerde hoepels

Geanodiseerde hoepels

Stijl je rolstoel verder met een geanodiseerde hoepelkleur naar keuze! Kom meer te weten.

 Geanodiseerde voorvorken

Geanodiseerde voorvorken

Geef je rolstoel wat kleur met gekleurde voorvorken! Kom meer te weten.

Gekleurde bekapping

Gekleurde bekapping

Individualisation for your Powerchair? No Problem, we can offer you all RAL colours you need.

Attitude Handbike-bediening voor rolstoelgebruikers met tetraplegie

Attitude Handbike-bediening voor rolstoelgebruikers met tetraplegie

Deze aanpassing past de versnelling voor de QUICKIE Attitude Manual en Hybrid aan voor rolstoelers met tetraplegie.

 Geanodiseerde velgen

Geanodiseerde velgen

Geef je rolstoel wat kleur met gekleurde velgen op je voorwielen! Kom meer te weten.

Veelgestelde vragen

Onze Built-4-Me team kan alles bieden wat je nodig hebt - van complexe oplossingen zoals elektronische rolstoelbediening tot aangepaste framekleuren. We helpen je met alles wat je nodig hebt, ongeacht hoe moeilijk het is.

Je moet eerst contact opnemen met je dealer. Zij helpen je bij het invullen van het standaard orderformulier voor het product waarin je geïnteresseerd bent - en ook het Built-4-Me bestelformulier (waar je de details van de aanpassing die je nodig hebt). Geef zoveel mogelijk informatie over je aanpassing, omdat dit ons helpt te begrijpen wat je nodig hebt en zo de meest geschikte oplossing kunnen bieden.

Voor vragen met betrekking tot je bestelling moet je altijd contact opnemen met de dealer waar de bestelling is geplaatst.

Ons doel is om je altijd de veiligste en meest effectieve oplossing te bieden. Daarom worden alle aanvragen voor op maat rolstoelen eerst onderworpen aan een risicoanalyse. Omdat wij alleen veilige oplossingen willen bieden, kunnen we in sommige gevallen de aanpassing weigeren als deze niet aan onze veiligheidseisen voldoet.

Ze moeten het product kennen waarvoor je de aanpassing wilt, afmetingen van de klant, sociale details (zoals de dagelijkse omgeving waarin de rolstoel zal worden gebruikt) en natuurlijk details van de daadwerkelijke aanpassing.

Geef zoveel mogelijk informatie als je kan. Dit zal onze experts enorm helpen jouw bestaande of toekomstige behoeften te begrijpen om zo de beste oplossing voor jou te kunnen bieden. Tekeningen, foto's of illustraties van de voorgestelde oplossing zijn altijd handig, evenals een foto van hoe je momenteel in je rolstoel zit.