Home / Blog

Blog

Microklimaat van de huid

Microklimaat van de huid

10/09/2020

Het is zomer, het zonnetje schijnt lekker, het is 23°C buiten in de schaduw en je zit in de auto op weg naar je vakantiebestemming. Een paar uur in de autostoel zorgt ervoor dat je helemaal klam aanvoelt, en de vouwen in je spijkerbroek ervaart die je normaal niet op zouden vallen. Je bent blij wanneer je even kan stoppen bij een tankstation, ook al kost een koud drankje er drie keer zoveel als normaal.

Blijf doorlezen
Meethulp voor rolstoelpassingen

Meethulp voor rolstoelpassingen

7/04/2020

Het correct en nauwkeurig opmeten van de cliënt is een essentieel onderdeel bij de levering van zitoplossingen en mobiliteitshulpmiddelen.In de PDF Meethulp voor rolstoelpassingen staan 14 van de meest gebruikte maten.

Blijf doorlezen
Resultaten 1-5 (van 8)
  < 1 - 2  > 

DISCLAIMER: UITSLUITEND VOOR GEBRUIK DOOR PROFESSIONALS. DEZE WEBSITE BIEDT GEEN MEDISCH ADVIES. Sunrise Medical ('Sunrise') verstrekt geen klinisch advies of diensten. Deze website  –  met inbegrip van, maar niet beperkt tot de tekst, afbeeldingen, illustraties, beschrijvingen en alle bijbehorende documenten waarnaar verwezen wordt (verder ‘Website’ genoemd) – is uitsluitend bedoeld als algemene informatiebron voor professionals die in staat zijn de informatie te vertalen naar klinische en technische toepassingen en optimale zit- en mobiliteitsoplossingen voor individuele patiënten. De informatie op deze website kan een professioneel medisch advies, diagnose of behandeling niet vervangen en mag ook niet als zodanig beschouwd worden. Baseer medisch advies of behandelingen nooit (alleen) op gegevens van deze website. Die zijn altijd ondergeschikt aan informatie afkomstig van een professionele (medische) opleiding of training. Het blijft de verantwoordelijkheid van (klinische) professionals om aangeboden informatie (van welke bron dan ook) te beoordelen, toetsen en vergelijken met onafhankelijke bronnen. Gebruik van (de informatie op) deze website is uitsluitend op eigen risico.