9/04/2020

 
 
 
Education in Motion - Het nieuwe kennisplatform voor zit- en mobiliteitsprofessionals.. Meer informatie
 
 
 
Het nieuwe kennisplatform van Sunrise Medical voor professionals
 

Er wordt van u als professional verwacht dat u voldoende kennis bezit over zithoudingen, zitoplossingen en mobiliteitshulpmiddelen, zodat u te allen tijde een deskundig en passend advies kunt geven aan uw cliënten. Maar door een volle agenda, een veranderende markt en continue technische ontwikkelingen is het niet altijd even makkelijk om up-to-date te blijven.

Om deze reden lanceren wij Education in Motion, het nieuwe en gratis digitale kennisplatform van Sunrise Medical voor professionals, zoals u, die hun kennis willen vergroten.

Wat kunt u onder andere verwachten:

  • Interessante artikelen over actuele (zit)houding en revalidatie onderwerpen
  • Webinars op basis van vragen uit de professionele markt wereldwijd
  • Handige weetjes en bruikbare tips over zitsystemen en mobiliteitshulpmiddelen
  • Gebruikers aan het woord
  • Andere vraagstukken die gaande weg aan bod komen

Ons team van ervaren specialisten in Europa en de rest van de wereld werken nauw samen om hun jarenlange kennis en de meest recente ontwikkelingen in de markt met u te delen.

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit die u op onze site kunt vinden onder Education in Motion of door op de link in onze maandelijkse nieuwsbrief te klikken. Registreren is niet nodig.

De eerste 4 blogartikelen staan al voor u klaar!

 
Blogartikelen
 
 
 
Overzicht Live Webinars
 
 
 
Together 2020 | Webinars
 

In deze uitdagende tijden waarin op afstand verbinding en toenadering gezocht wordt, bieden wij u onder het motto Together 2020 live webinars aan waarbij wij trachten zorgprofessionals over de hele wereld tegelijk samen te brengen. Uiteraard hebben we te maken met verschillende tijdszones die dit extra uitdagend maken. Maar we gaan er toch voor!

In de komende 6 weken geven onze internationale specialisten 6 verschillende webinars die onderdeel uitmaken van Education in Motion. In deze één uur durende live webinar (Engelstalig) geven zij u antwoorden op vragen en informatie over ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

 
 
Overzicht van onze webinars
 

Deze webinars zijn voor al onze professionals toegankelijk en deelname is gratis. Meldt u nu aan voor de 1ste webinar en u ontvangt direct een bevestiging (Engelstalig) in uw mailbox.

Let op, per webinar geldt een maximum van 500 deelnemers.

Bent u niet in de mogelijkheid om een webinar live te volgen, maar wel geïnteresseerd? Laat het ons weten en stuur een mail naar marketing@sunrisemedical.be.

Blijf op de hoogte en vergroot uw kennis met Education in Motion gemaakt voor professionals door professionals.

 
Direct inschrijven
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.