28/09/2020

 
 
 
JAY Balance Cryo Fluid - Een revolutionaire manier om temperatuur en vocht te regelen!. Ontdek de Balance Cryo Fluid!
 
 
 
Een revolutionaire manier om temperatuur en vocht te regelen
 

Wist u dat 95% van de rolstoelgebruikers met een dwarslaesie te maken krijgt met een vorm van decubitus? Met het gepatenteerde Cryo Fluid technologie gecombineerd met de stabiliserende, corrigerende en drukverdelende eigenschappen van het JAY Balance zitkussen bieden we een zitkussen aan met de hoogste mate van decubituspreventie.

 
 
Naar website
 
 
 
Gepatenteerde technologie
 

De Cryo Fluid is een toevoeging aan het JAY Balance zitkussen die door de  innovatieve en gepatenteerde Fluid Pad de huid van de gebruiker op een milde manier af laat koelen tot de ideale huidtemperatuur van 30-34˚C om het risico op decubitus te beperken. Dit noemen we ook wel het therapeutische temperatuurbereik.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen namelijk aan dat het verlagen van de temperatuur van de huid in combinatie met het verlagen van de druk de meest efficiënte preventie biedt tegen decubitus! Het afkoelen van de huid van 35˚C naar 28˚C staat gelijk aan het verlagen van de druk met 29%. Daarnaast verkleint een koele huid de kans op transpiratievocht.

Bekijk de onderstaande video om de werking te zien van de Cryo Fluid technologie.

 
 
Uitleg over de werking van Cry Fluid technologie
 
 
 
Kenmerken van de Balance Cryo Fluid
 
  • Het enige zitkussen op de markt dat de vier risicofactoren van decubitus actief minimaliseert: temperatuur, vocht, druk en schuifkrachten;
  • Actieve koeling voor zeker 8 uur;
  • Vermindert de huidtemperatuur tot en met 5˚C;
  • Koelfunctie wordt actief opgeladen wanneer de gebruiker niet op het zitkussen zit;
  • Cryo Fluid gesegmenteerd, zodat deze onder de tubers aanwezig is, rest van de Fluid Pad is reguliere JAY Fluid.
 
 
Cushion comparison analysis of skin temperature
 
 
 
Voor wie is het?
 

Het JAY Balance zitkussen met Cryo Fluid insert is de ideale oplossing voor rolstoelgebruikers met een verhoogd risico op decubitus zoals:

  • gebruikers die zich niet zelfstandig kunnen verplaatsen;
  • gebruikers met een actuele decubituswond of in het verleden hebben gehad;
  • gebruikers die te maken hebben met een verhoogde huidtemperatuur door ziektes en aandoeningen.
 
 
Naar website
 
 
 
Een totaalpakket met temperatuur regulerende eigenschappen
 

Combineer het gepatenteerde JAY Balance Cryo Fluid zitkussen met de JAY J3 TC rugleuning, de eerste rolstoelrugleuning met geïntegreerde thermische- en koeltechnologie voor de temperatuurbeheersing.

 
 
Naar website
 
 
 

Maximale zekerheid bij het verlagen van decubitusprevalentie!

 
 
 
Naar website
 
 
 
Mobility Product Award 2020 gewonnen
 

De JAY Fluid met Cryo-technologie heeft de Mobility Management Product Award 2020 gewonnen voor zitkussens, huidbescherming, verstelbaarheid (E2622-2623) in de USA. We wisten al dat Cryo een revolutionair product was en de juryleden van het onafhankelijk instituut Mobility Management zijn het daarmee eens.

"Fabrikanten van complexe revalidatietechnologie en mobiliteitsindustrie blijven innoveren, ontwerpen en indrukwekkende nieuwe producten op de markt brengen ondanks een aantal uitdagingen", aldus Laurie Watanabe, Executive Editor bij Mobility Management.

De Jay Balance was reeds goedgekeurd voor vergoeding volgens categorieën 3 en 4 en nu ook optioneel te bestellen met deze revolutionaire Cryo Fluid technologie. 

 
JAY Balance Cryo Fluid
 
 
 
Contactpersonen
 
 
 
Maak direct een afspraak!
 

Vraag nu een gratis webinar aan met uw regiomanager voor u en uw collega's en leer samen alles over de JAY Balance met Cryo Fluid technologie.

Toch liever een productdemonstratie op locatie? Ook dan kunt u contact opnemen met uw regiomanager om dit in te plannen.

 
Contactpersonen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.