23/11/2022

 
 
 
Breezy Ibis - Een multifunctionele verzorgingsrolstoel met verschillende positioneringsoplossingen!. Meer informatie
 
 
 
Een dynamische oplossing voor iedere cliënt
 

De multifunctionele Ibis is een veelzijdige comfortabele verzorgingsrolstoel met uitgebreide positioneringsmogelijkheden. Deze kantelrolstoel heeft uitstekende instelmogelijkheden en kan aan ieders individuele wensen voldoen, ook wanneer de behoeften veranderen.

Kleine wielen of grote wielen? Er zijn diverse configuraties beschikbaar die passen bij de verschillende behoeften. Ook is het mogelijk om de Ibis te gebruiken als onderstel voor een speciaal zitsysteem.

Kortom, de Breezy® Ibis is een hoogkwalitatieve, modulaire rolstoel die uitstekend zitcomfort biedt conform de wensen van de cliënt. Daarmee is deze verzorgingsrolstoel multifunctioneel inzetbaar!

 
 
Naar website
 
 
 
Diverse positioneringsmogelijkheden
 

Er zijn verschillende positioneringsoplossingen die het zit- en leefcomfort van mensen in een rolstoel verbeteren. Goed zitten vormt hierbij de basis en dit begint met de juiste positionering en mate van ondersteuning. Zo kan de juiste balans gecreëerd worden tussen positionering, ondersteuning, stabiliteit en drukverdeling.

De volgende positioneringssystemen zijn mogelijk met de Breezy Ibis:

 
 
 
Sedeo Pro
 
Sedeo Pro
 

De rolstoel kan gecombineerd worden met het Sedeo Pro® zitsysteem. Dit positioneringssysteem biedt een hoog zitcomfort en combineert een zeer functioneel en verstelbaar zitframe met een ruim assortiment aan verwisselbare ondersteunings- en positioneringsopties. Hierdoor kan de Ibis met Sedeo Pro eenvoudig aan ieders individuele wensen ingesteld worden, ook wanneer de behoeften veranderen.

 
Meer informatie
 
 
 
Breezy Nuage PLS
 

Daarnaast kan de Ibis gecombineerd worden met het Nuage PLS positioneringssysteem dat speciaal ontwikkeld is voor mensen met een passieve zithouding. Elke uitvoering van deze zitoplossing volgt de lichaamscontouren, ‘omarmt’ de gebruiker en zorgt voor een zeer comfortabele houdingsondersteuning.

 
Meer informatie
 
Breezy Nuage PLS
 
 
 
Zitschelpen
 
Zitschelpen
 

Ook is het onderstel van de Breezy Ibis uitstekend geschikt voor individueel vervaardigde orthopedische zitschelpen. Dit kan van toepassing zijn wanneer bovenstaande positioneringssystemen onvoldoende tegemoet komen aan de behoeften van de cliënt.

 
 
 
 
Naar website
 
 
 
Voordelen van de Breezy Ibis
 
 • Een verzorgingsrolstoel die multifunctioneel inzetbaar is
 • Uitgebreide positioneringsmogelijkheden; Sedeo Pro positioneringssysteem, Nuage PLS positioneringssysteem en orthopedische zitschelpen
 • Duurzaam door uitwisselbare onderdelen
 • Aan te passen naar de individuele behoeften van de cliënt
 • Instelbaar naar een comfortabele en optimale zithouding
 • Eenvoudig instelbaar voor therapeut, dealer en cliënt
 • Ruim assortiment met functionele opties en accessoires
 • Verschillende elektrische duwondersteuningen mogelijk ter ondersteuning van de partner, begeleider en verzorger
 • Succesvol gecrashtest volgens ISO 7176-19
 • Gecrashteste ontvangstadapter
 • De Breezy Ibis staat als verzorgingsrolstoel en als onderstel in de nomenclatuurlijst
 
 
 
Naar website
 
 
Al bekend met onze elektrische ondersteuningen voor de Ibis?
 

Om het duwen van de Ibis rolstoel makkelijker te maken voor partners, begeleiders of verzorgers, kan deze verzorgingsrolstoel eenvoudig gecombineerd worden met verschillende elektrische duwondersteuningen. Daardoor wordt ook de mobiliteit van de cliënt en de begeleider vergroot.

 
 
 
Empulse R20
 
Empulse R20
 

De Empulse® R20 is een elektrische duwondersteuning die als enige eenvoudig opgevouwen kan worden als deze nog vastzit aan de rolstoel. Hierdoor neemt de R20 mobiliteitsbeperkingen weg voor zowel de cliënt als de begeleider. Met de Empulse R20 duwondersteuning is het duwen van een rolstoel een kinderspel.

 
Meer informatie
 
 
 
PowerSupport
 

De PowerSupport is een hulpmotor die elektrische ondersteuning geeft aan de verzorgingsrolstoel. Doordat de drive motoren direct in de 12" achterwielen zijn geplaatst wordt het duwen makkelijker, zelfs als de partner of verzorger al op leeftijd is.

De Breezy Ibis in combinatie met de PowerSupport is succesvol gecrashtest!

 
Meer informatie
 
PowerSupport
 
 
 
Empulse WheelDrive
 
Empulse WheelDrive
 

Wanneer de cliënt zelf nog wil hoepelen, maar hierbij extra ondersteuning nodig heeft, kan de Ibis gecombineerd worden met de Empulse WheelDrive®. De WheelDrive is een elektrische hulpondersteuning die niet alleen extra duwkracht biedt bij het hoepelen, maar ook het continu rijden met ondersteuning mogelijk maakt door het unieke dubbele hoepelsysteem.

 
Meer informatie
 
 
 
Naar website
 
 
 
Benieuwd naar de mogelijkheden?
 

Wilt u meer informatie over deze veelzijdige verzorgingsrolstoel of de verschillende positioneringssystemen? Neem dan zeker contact op met uw area manager voor een uitgebreide demonstratie.

Meer informatie vindt u ook op de prijslijst, brochure of op onze website.

 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.