28/10/2022

 
 
 
Sedeo Pro Advanced - Een nieuw geavanceerd zitsysteem voor cliënten met een gemiddeld tot hoge complexe klinische behoeften.. Elektrische rolstoelen
 
 
 
 
Een nieuw geavanceerd zitsysteem van Sedeo®
 

De ontwikkelingen in de markt en de veranderende behoeften van onze klanten en therapeuten hebben geleid naar de ontwikkeling van een nieuw zitsysteem, de SEDEO PRO ADVANCED.

Het ADVANCED zitsysteem is een aanvulling op het bekende modulaire SEDEO PRO zitsysteem. Beide zitsystemen combineren een volledig instelbaar zitframe met een uitgebreid assortiment aan positioneringselementen om een goede zithouding voor de cliënt te garanderen.

Dit nieuwe zitsysteem is alleen beschikbaar op de QUICKIE® Q700 M en Q700 F modellen.

 
 
Bekijk de video
 
 
 
Sedeo Pro Advanced
 

Dit nieuwe hoogwaardig zitsysteem heeft een gepatenteerde biomechanische rughoekverstelling van 175° met 180 mm schuifkrachtreductie. Het heeft een compleet assortiment aan programmeerbare geheugenfuncties voor optimale controle over de elektrische verstellingen voor de vooraf ingestelde zithouding. Verder biedt dit zitsysteem een grote verscheidenheid aan positioneringselementen, waaronder het SEDEO PRO flexibel rugkussen met verstelbare spanbanden en in hoek verstelbare zijwangen.

Het SEDEO PRO ADVANCED zitsysteem biedt uitkomst aan cliënten met een gemiddeld tot hoge klinische behoefte. Het ondersteunt effectief bij drukontlasting en zorgt ervoor dat de cliënt de hele dag goed gepositioneerd zit. Ook beschikbaar met een solide sta-op functie voor onder andere een betere doorbloeding, botdichtheid en het staand kunnen deelnemen aan de samenleving.

 
 
Website
 
 
QUICKIE Q700-UP M Sedeo Pro Advanced
 
 
 
Voordelen van de Sedeo Pro Advanced
 
  • Ruim assortiment aan volledig programmeerbare zitopties en positioneringselementen voor een optimale positionering
  • Aanvulling op het SEDEO PRO zitsysteem - herkenbaar, makkelijker te verstrekken en eenvoudig uitwisselbaar
  • Ziet er esthetisch goed uit met zijn strakke lijnen en smalle achterkant
  • Beschikbaar voor de Q700-UP - betere doorbloeding, botdichtheid, draagt bij aan bevordering van sociale contacten en dagelijkse activiteiten (RESNA whitepaper)
  • Optioneel: het SEDEO PRO flexibel rugkussen voor meer zitstabiliteit
  • Nieuw: multi-instelbare armsteun voor een optimale positie van de armen
  • Nieuw: QUICKIE 4-polige motoren voor een beter bereik en (rij)prestaties
  • Maximale modulariteit en instelbaarheid
 
 
 
Multi-instelbare armsteunen
 
Multi-instelbare armsteunen
 

De nieuwe instelbare armsteunen hebben een fijnafstelling. Het voordeel is dat de armsteunen en daarbij de joystick nog beter gepositioneerd kunnen worden aan de precieze behoeften van de cliënt en de elektrische rolstoel.

 
 
 
 
Nieuwe motoren
 

De 4-polige motoren hebben een upgrade gehad wat geleid heeft tot een efficiënter verbruik en daarmee een positieve invloed heeft op het bereik.

 
 
Nieuwe motoren
 
 
 
Link naar elektrische rolstoelen
 
 
 
Plan uw kennismaking
 

Laat u verrassen door de voordelen van dit geavanceerd zitsysteem. Maak een afspraak met uw regiomanager voor een kennismaking met het SEDEO PRO ADVANCED zitsysteem en ervaar zelf het verschil.

Het is ook mogelijk om een uitgebreide demonstratie in te plannen van ons complete assortiment aan SEDEO PRO zitsystemen.

 
Maak een afspraak
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.