9/05/2022

 
Sunrise Medical
 
Mei '22
 
Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den van 19 t/m 21 mei 2022 op de REVA in Gent.
 
Gratis toegangskaarten
Facebook YouTube Instagram
 
 
Bezoek ons op de REVA
 

Na 3 jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover, REVA 2022. De informatiebeurs voor mensen met een beperking.

Ook wij zijn er natuurlijk weer bij! U vindt ons op Stand B2.09 waar wij de nieuwste producten presenteren van onze merken zoals Quickie, Empulse, Jay, Zippie en Magic Mobility. U komt toch ook!

Registreer alvast uw gratis toegangskaart.

 
Gratis toegangskaarten
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
 
  • Update Sedeo Pro biomechanische rugleuning 90°-150°: de gasveer (positie 11) is vervangen door een springveer om de constructie te vereenvoudigen. Om deze correct te kunnen monteren is ook de rugleuningmechaniek (positie 2) vernieuwd.
 
 
Naar website
 
 
 
  • We werken continu aan het uitbreiden van combinatie-overeenkomsten. Zo zijn recentelijk de rugleuningen van Tarta (Emys en Original) en de Roam handbikes mogelijk op de meeste lichtgewicht rolstoelen van QUICKIE. Op onze website vindt u altijd het laatste overzicht van alle afgesloten combinatie-overeenkomsten.
  • Wij gaan stoppen met de uitgebreide mand in de diverse kleuren voor de Gemino 30S. Het betreft de tassen die  specifiek voor de maat S rollator zijn. Informeer bij Online Support indien u ze nog wilt bestellen.
 
 
 
Naar website
 
 
 
Nieuw: C-Me op de Q-serie
 

Met C-Me kunnen onze rolstoelgebruikers de onafhankelijkheid en de dagelijkse interactie bereiken waarnaar ze op zoek zijn. C-Me maakt het mogelijk om in volledige lift (300 mm) op stapsnelheid te rijden. Bijvoorbeeld om op ooghoogte met vrienden te praten en ondertussen te genieten van een wandeling.

Bovendien zorgt de comfortabele vering voor een soepele en stabiele rit en blokkeert niet bij het gebruik van de C-Me functie. Ook niet wanneer de ondergrond hobbelig is. Bovendien zorgt de anti-pitch technologie voor extra veiligheid en stabiliteit op hellingen.

 
 
Bekijk de video
 
 
 

C-Me is nu beschikbaar op geselecteerde modellen van onze QUICKIE Q-serie. Van de Q500 tot aan de Q700 en met het Sedeo Pro en Sedeo Ergo zitsysteem. Stel u voor wat C-Me voor uw klanten kan betekenen!

 
 
 
Bestelling
 
 
 
Bestellingen rond de aankomende feestdagen
 

Wij streven er natuurlijk naar om alle bestellingen tijdig administratief te verwerken.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling tijdig verwerkt wordt? Plaats dan uw bestelling door een mail te zenden naar orders@sunrisemedical.be.

Vragen over onder andere artikelnummers, prijzen, offertes en de status van inkooporders kunnen gestuurd worden naar cs@sunrisemedical.be.

Klik op de button om te zien wanneer onze kantoren gesloten zijn tijdens de aankomende feestdagen.

 
Bekijk onze openingstijden
 
 
 
Link naar onze artikelen
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit dat u op onze website kunt lezen! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.