18/11/2022

 
 
 
November '22 - QUICKIE en ZIPPIE winnaars Mobility Product Award.. Lees persbericht
 
 
 
QUICKIE en ZIPPIE winnaars Mobility Product Award 2022
 

Met trots melden we dat de lichtgewicht vastframe rolstoel QUICKIE NITRUM en de elektrische kinderrolstoel ZIPPIE Q300 M Mini de Mobility Product Award 2022 hebben gewonnen.

 
Lees persbericht
 
 
 
Naar retourbeleid
 
 
 
Nieuw: online retourformulier
 

Voordat u producten aan ons retourneert, vragen wij u de juiste gegevens naar ons te sturen, zodat wij een retourformulier kunnen maken. Om het voor u nog makkelijker te maken, kunt u het retouraanvraagformulier voortaan op onze website vinden en direct digitaal invullen en verzenden. Dit bespaart u een hoop tijd!

Dit formulier en alle overige belangrijke informatie voor u als dealer staan vermeld onder het kopje professional support, zoals de service video’s, de combinatieovereenkomsten en de brochure hoe werken wij.

 
Een product retour sturen
 
 
 
Lees persbericht
 
 
 
Twee strategische overnames door Sunrise Medical
 

Met de overname van Helping Hand Company in het Verenigd Koninkrijk en het Hongaarse Now Tech blijven wij ons sterk inzetten op strategische verbeteringen en groei.

Helping Hand Company is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de distributie van anti-decubitus zit- en positioneringsproducten, Symmetrikit, ADL-hulpmiddelen, afvalgrijpers en schoonmaakproducten.

Now Tech is een tech start-up bedrijf met hoofdkantoor in Budapest. De kracht van het team ligt op op het gebied van digitale ontwikkelingen, software en elektronica, en brengt zeer gewilde technische vaardigheden en meer dan 10 jaar branchespecifieke kennis en expertise met zich mee.

 
Lees persbericht
 
 
 
Naar convenanten
 
 
 
Uitbreiding convenanten
 

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Met het Convenant Samengesteld Product kunnen we dit ook waarborgen bij gecombineerde producten. Op dit moment zijn er meer dan 1500 actieve convenanten met de producten van Sunrise Medical en daar zijn we trots op! De meest recente toevoegingen zijn:

  • Perteon ortheses in combinatie met de QUICKIE Argon² en QUICKIE Nitrum
  • Perteon ortheses in combinatie met de QUICKIE Q300 serie, Q700 M HD, Q700 en Q700-UP Advanced Pro serie
  • Lewis Seating in combinatie met QUICKIE Argon² en QUICKIE Neon²
  • Supportec ortheses in combinatie met de QUICKIE Q300 serie, Q700 M HD, de Q700 en Q700-UP Advanced Pro serie
  • Bert Stevens orthese en hoofdsteun in combinatie met de lichtgewicht rolstoelen van QUICKIE

Alle actuele convenanten kunt u vinden op onze website.

 
Naar convenanten
 
 
 
Naar Tweedekans producten
 
 
 
Tweedekans producten
 

Het komt weleens voor dat een product wordt teruggestuurd of omgeruild. Deze producten verdienen een tweede kans. Om deze reden bieden wij de mogelijkheid deze producten aan te schaffen tegen een gereduceerde prijs. Dat is niet alleen gunstig qua prijs en levertijd, maar gaat ook verspilling van materiaal en energie tegen. Deze producten worden door ons gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van een kwalitatief goed product.

Het Tweedekans assortiment bestaat op dit moment uit allerlei soorten en type producten. Deze producten zijn direct leverbaar en hebben een garantietermijn van 6 maanden na aankoop. De prijzen die bij de producten vermeld worden, zijn netto prijzen exclusief BTW.

Neem dus direct een kijkje om te zien of er al een geschikt product tussen staat. Wanneer u een Tweedekans product wilt aanschaffen, stuurt u een mail naar cs@sunrisemedical.be o.v.v. het serienummer.

 
Naar tweedekans producten
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
 
  • Sinds maart 2019 zijn de EXO en EXO PRO rugbekledingen overgegaan naar de EXO EVO en de EXO EVO PRO rugbekledingen. We gaan nu, op basis van de beschikbaarheid, de losse onderdelen van de EXO rugbekleding uitfaseren. Alternatieven kunnen worden gevonden op de eParts website.
  • De Magic Mobility Extreme X8, de terreinrolstoel met vierwielaandrijving (4WD) is nu ook mogelijk met 90 Ah accu’s, waarmee de actieradius opgerekt kan worden tot maar liefst 35 km.
  • Als onderdeel van ons continue verbeteringsprogramma hebben we de zwenkwielen van de Q500 M verbeterd. De vernieuwde zwenkwielen hebben dezelfde zachtheid, maar zijn verstevigd. Deze nieuwe banden zijn te herkennen aan de letter N.
 
 
 
Naar het laatste nieuws.
 
 
 
 

REHACare 2022

Na 3 jaar afwezigheid was het dan eindelijk weer zover, de REHACare 2022 in Düsseldorf.

Het was weer mogelijk om onze producten aan iedereen te laten zien op de grootste revalidatiebeurs van Europa. Ideaal om de producten te presenteren van onze laatste acquisities waaronder Leckey, Firefly, The Helping Hand en NOW Tech. Daarnaast waren onze vertrouwde merken ook weer aanwezig met hun nieuwste varianten, zoals de RGK Veypr, Magic Mobility Magic 360, Empulse F55, Empulse StreetJet, JAY Balance met Cryo Fluid, Quickie Nitrum serie, Quickie Q300 M Mini serie en Quickie Q50 R.

Tevens was er een prototype lichtgewicht rolstoel met vouwframe aanwezig, de Quickie Q50 R Carbon en een nieuwe elektrische duwondersteuning; de Empulse R90. Producten die we in het aankomende jaar gaan introduceren.

 
 
 

World Boccia Challenger 2022

Sunrise Medical was aanwezig op de World Boccia Challenger 2022 in Veldhoven. Dit was het eerste officiële internationale Boccia toernooi in Nederland. Het was een groot succes, check deze aftermovie om een indruk te krijgen van het toernooi.

 
 
 

ITF Wheelchair Tennis Masters

Van zondag 30 oktober t/m zondag 6 november 2022 vond de ITF Wheelchair Tennis Masters voor het eerst in Nederland (Oss) plaats. De beste acht rolstoeltennissers, bij zowel heren, dames, als quads, streden tijdens dit prestigieuze eindejaarstoernooi om de officiële wereldtitels, in zowel het enkel- als dubbelspel.

Wij namen tijdens dit geweldige sportevent de reparatieservice voor onze rekening en zagen onze #TeamSunrise ambassadeurs bijzondere prestaties neerzetten!

Diede de Groot werd kampioen in het enkelspel en met Aniek van Koot ook in het dubbelspel.

Niels Vink werd samen met Sam Schröder kampioen in het dubbelspel!

Wij feliciteren onze #TeamSunrise ambassadeurs van harte!

 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit dat u op onze website kunt lezen! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.