11/05/2022

 
Sunrise Medical
 
REVA 2022
 
Bezoek ons op stand B2.09!
 
Gratis toegangskaart
Facebook YouTube Instagram
 
 
Ervaar onbeperkte mo­ge­lijk­he­den
 

In 2021 hebben wij door de pandemie een virtuele beurs georganiseerd voor professionals en eindgebruikers. Met dit online evenement was het toch mogelijk om onze nieuwe producten te laten zien aan alle geïnteresseerden!

Maar niets gaat boven een échte beurs die je kan bezoeken en waar je de producten zelf kan uitproberen. Na 3 jaar afwezigheid is het eindelijk weer zover, REVA 2022, en ook wij zijn er bij!

 
 
Direct registreren
 
 
 
Ervaar het!
 

Bezoek onze stand B2.09 en beleef zelf de nieuwste merken en producten, waaronder onze RED DOT Award winnaar de Quickie Nitrum en onze off-road rolstoelen Extreme X8 en Magic 360 van Magic Mobility.

 
 
Persbericht
 
 
 

Daarnaast zijn onze lichtgewicht rolstoelen en sportrolstoelen van Quickie op onze stand te vinden en kan er zelfs met de Empulse F55 een proefrit worden gemaakt.

Ook kan je voor goed zit- en positioneringsadvies met betrekking tot ons JAY assortiment terecht bij ons team op de stand.
Vraag ook zeker naar onze nieuwe producten die wij dit jaar nog zullen introduceren, waaronder een nieuwe krachtige aankoppelbike en een verbreding van de Q700 serie.

Wij staan voor je paraat tijdens de REVA!

Registreer nu via onderstaande button voor een gratis toegangskaart en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Tot ziens op de REVA!

 
Gratis toegangskaart
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.