11/05/2023

 
 
 
EMPULSE WheelDrive - Probeer hem direct uit bij jouw dealer!. Maak kennis met de WheelDrive
 
 
 
Vergroot uw bewegingsvrijheid met de WheelDrive
 

Rijdt u in een handbewogen rolstoel en wilt u grotere afstanden afleggen? Over moeilijk begaanbaar terrein en/of tegen hellingen oprijden? Dan is de EMPULSE WheelDrive, de hulpaandrijving voor extra ondersteuning, een goede keuze voor u!

Deze elektrische duwondersteuning biedt niet alleen extra duwkracht tijdens het hoepelen, maar door het unieke dubbele hoepelsysteem is rijden met continu ondersteuning ook mogelijk.

 
 
Naar video
 
 
 
Extra duwkracht en continue aandrijving wanneer het nodig is
 

De EMPULSE WheelDrive is een uniek concept met dubbele hoepels. De grote Assist hoepel biedt extra ondersteuning, zodat u uw rolstoel gemakkelijker kunt voortduwen.

Wilt u moeiteloos vooruitkomen? De kleinere Drive hoepel functioneert als een soort joystick op het achterwiel die een continue aandrijving mogelijk maakt. Met drie rijprofielen kunt u kiezen hoeveel ondersteuning u wilt en hoe hard u wilt rijden.

Natuurlijk kunt u het gebruik van de beide hoepels eenvoudig afwisselen. Hiermee kiest u altijd de juiste ondersteuning die u nodig heeft.

 
 
 
Naar website
 
 
 
U blijft actief met minder pijnklachten
 

Als u langere tijd gebruik maakt van een handbewogen rolstoel, krijgt u soms pijn in uw armen en schouders of de kracht in uw spieren nemen af door vermoeidheid.

Dankzij de extra duwkracht van de WheelDrive belast u uw spieren en gewrichten minder en voorkomt u deze problemen. Tegelijkertijd blijft u in beweging en vergroot u uw mobiliteit, waardoor u actief blijft en uw onafhankelijkheid vergroot.

 
 
 
Naar website
 
 
 
Past de WheelDrive ook op mijn rolstoel?
 

De WheelDrive is succesvol gecrashtest en kan eenvoudig gemonteerd worden op vrijwel alle bekende handbewogen rolstoelen. Via onderstaande button treft u het combinatie-overzicht aan van rolstoelen waarmee een convenant is afgesloten en die succesvol zijn gecrashtest.

De WheelDrive is gecrashtest! Dit betekent dat wanneer de WheelDrive geplaatst is op een goedgekeurde rolstoel de combinatie veilig is voor gebruik als een zitplaats in een camionette. Tijdens het vervoer moet de WheelDrive wel uitgeschakeld zijn.

 
 
 

Opmerking: Sunrise Medical adviseert de rolstoelgebruiker, indien mogelijk, tijdens het vervoer in een voertuig plaats te nemen op een autostoel en de voorziening veilig op te bergen in de bagageruimte van het voertuig. Dit is altijd de meest veilige optie.

 
 
 
Een proefrit inplannen
 
 
 
Ervaar het gemak van de WheelDrive
 

Maak zelf kennis met deze elektrische hulpaandrijving door de EMPULSE WheelDrive uit te proberen en te ervaren wat de duwondersteuning voor u kan betekenen. Maak hiervoor een afspraak met uw dichtstbijzijnde verstrekker of bezoek onze website voor meer informatie over de WheelDrive.

De WheelDrive is opgenomen in diverse vergoedingssystemen, vraag uw verstrekker naar uw specifieke terugbetalingsmogelijkheden.

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.