12/06/2024

 
 
 
SRM Verhuisbericht - Wij gaan verhuizen naar Defensiedok 20. Wijzig onze adresgegvens in uw systemen.. Naar website
 
 
 
Wij gaan verhuizen!
 

In oktober 2023 kondigden we al aan dat we gingen starten met het bouwen van een geheel nieuw, duurzaam en energiezuinig bedrijfspand. Met trots kunnen we mededelen dat het pand opgeleverd is en wij, Sunrise Medical B.V. en Sunrise Medical Logistics B.V. (het European Distribution Center (EDC)), per 24 juni 2024 gaan verhuizen naar onze nieuwe locatie. Onze vestiging in Helmond blijft op de huidige locatie aan de Vossenbeemd.

 
 
 
Impressie van het nieuwe bedrijfspand en warehouse
 
 
 
Waarom een nieuw pand?
 

Het nieuwe gebouw aan de Defensiedok 20 in Nieuwegein is aanzienlijk groter dan onze huidige locatie. Deze uitbreiding biedt ons de mogelijkheid om de opslagcapaciteit van het EDC bijna te verdubbelen. Hierdoor kunnen we meer onderdelen centraal op voorraad houden, wat resulteert in snellere en efficiëntere leveringen. Dit versterkt niet alleen onze positie als Europees Distributie Centrum, maar verbetert ook onze dienstverlening naar u als klant.

Bovendien biedt het ons de kans om trainingen, het uitvoeren van pasafspraken en andere klantgerichte activiteiten op een vernieuwende manier te organiseren.

 
 
 
Impressie van het nieuwe bedrijfspand en warehouse
 
 
 
Wat betekent dit voor u?
 

De verhuizing naar het nieuwe pand betekent dat de adresgegevens wijzigen voor Sunrise Medical B.V. en Sunrise Medical Logistics B.V. Wij verzoeken u dan ook om per 24 juni 2024 de adresgegevens in uw systeem te wijzigen naar:

 
 
Nieuwe adresgegevens
 

Defensiedok 20
3433 KL Nieuwegein

 
 
 

De bedrijfsgegevens voor Sunrise Medical HCM B.V. blijven ongewijzigd.

 
 
 
Impressie van het nieuwe bedrijfspand en warehouse
 
 
 
Vragen?
 

Wij zijn ervan overtuigd dat het nieuwe pand ons in staat zal stellen om onze operationele efficiëntie te vergroten en u als klant nog beter van dienst te zijn.

Als u vragen heeft met betrekking tot het nieuwe pand of een kijkje wilt komen nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon.

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical | Defensiedok 20 | 3433 KL Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.