Bij Sunrise Medical, zijn we niet alleen gericht op "improving people's lives", maar ook de manier waarop wij zaken willen doen.

Of het nu gaat om het zorgvuldig omgaan met de natuur, het bijdragen aan onze samenleving waarin we actief zijn of het aanmoedigen van onze medewerkers om te denken en handelen op een verantwoorde manier - het beheren van onze bedrijfsactiviteiten op een verantwoorde manier is heel belangrijk voor iedereen bij Sunrise Medical.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Crashtesten

Crashtesten

Jouw veiligheid is belangrijk voor ons, dus worden onze producten gecrashtest volgens ISO 7176-19 en ISO 16840-4 (hier simuleren wij het gedrag van onze producten bij een frontale botsing in een voertuig).

Crashtesten
Milieubeleid

Milieubeleid

Sunrise Medical heeft de verantwoordelijkheid de invloed op het milieu tot een minimum te beperken. Om deze reden zijn onze productiesites in Europa ISO 14001 gecertificeerd.

Milieubeleid
Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

In 1992 werd Sunrise Medical de eerste rolstoel fabrikant waarbij het ISO 9001-certificaat is toegekend. Sindsdien hanteren wij een effectief kwaliteitsmanagementsysteem dat aan de eisen van ISO 9001:2008 en ISO 13485:2003 voldoen.

Kwaliteitsmanagement

Onze merken