Timo Ameruoso

"Al heel vroeg wilde ik maar één ding: leren paardrijden. Op mijn twaalfde kreeg ik mijn eerste paard en dat was het begin van een veelbelovende carrière als springruiter."

Maar een ernstig verkeersongeval in 1995 veranderde alles. Sinds die dag zit ik in een rolstoel, hardlopen is onmogelijk. Maar mijn passie voor paardrijden en paarden bleef. Mijn paarden zijn mijn houvast en bron van kracht en inspiratie. En dus ging ik na mijn ongeluk op zoek naar nieuwe manieren om mijn pad te vervolgen.

Het was niet altijd makkelijk, er volgden meer diepte punten. Maar vandaag de dag werk ik als trainer, auteur en geef ik lezingen in heel Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Ik train paarden van verschillende leeftijden en trainingsniveaus, geef ook seminars en doe coachingsessies over persoonlijkheidsontwikkeling, motivatie en inspiratie. Zowel in mijn werk als paardenbemiddelaar als in mijn colleges geef ik met veel plezier mijn ervaringen door. Succes is het gevolg van doorzettingsvermogen en ik weet dat iedereen het kan. Mijn doel is om een nieuw begrip te creëren voor het welzijn van paarden en tegelijkertijd mensen te laten zien hoeveel potentie er in de mens zit.

Maar het is niet alleen als professional dat ik altijd in beweging ben. Ik breng mijn vrije tijd het liefst door met mijn partner, mijn paarden of fiets met mijn kleine hond Mia. Er bestaat niet zoiets als opgeven voor mij. Ik kom waar ik wil zijn en mijn nieuwe elektrische Empulse F55 aankoppelbike is een verademing in het dagelijks leven. Het is klein, handig, wendbaar, leuk en ook echt een goed alternatief voor de auto.

@timoameruso

Timo Ameruoso gebruikt...

EMPULSE F55 Aankoppelbike

Kom meer te weten EMPULSE F55