Yeray

"Ik was op zoek naar een rolstoel voor iemand met een actief leven, ik wilde dat het lichtgewicht, modern, opvouwbaar en makkelijk met één hand op te tillen was - en de QUICKIE Xenon² heeft het allemaal."

Vóór het ongeluk was ik een jongen die graag sport beoefende, gezellig met vrienden, goede gesprekken en alles wat te maken heeft met een gezonde lifestyle. Na het ongeluk ben ik nog steeds hetzelfde. Ik doe de dingen alleen anders.

Mijn leven veranderde in een seconde sinds die dag toen ik besloot om een ​​duik in het zwembad te nemen. Het enige dat ik me nog herinner is het duiken in het water, een klap op mijn hoofd krijgen en dat ik wakker werd in het ziekenhuis met een dwarslaesie op C6.

En wat gebeurde er later? Het voelde of het onmogelijk was om door te gaan na deze tegenslag... ik kan je verzekeren dat het anders is! En het kan op een ongelooflijke manier! Tegenwoordig werk ik als tv-presentator in een programma waarin ik met prominente mensen in onze samenleving praat over het leven.

Ik ben altijd een QUICKIE-fan geweest: actief en dynamisch, en ik denk dat de QUICKIE Xenon² het best bij mij past.

sir_yeray

Yeray gebruikt...

QUICKIE Xenon² Vouwframe rolstoel

Kom meer te weten QUICKIE Xenon²