Over Sunrise / Bedrijfsprofiel

Bedrijfsoverzicht

Sunrise Medical is trendsetter in het ontwikkelen en produceren van innovatieve mobiliteitsproducten en services. Meer informatie over wie wij zijn.

Sunrise Medical is trendsetter in het ontwikkelen en produceren van innovatieve mobiliteitsproducten en services, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën.

Sunrise Medical zet zich in om het leven van mensen te verbeteren en is een marktleider op het gebied van innovatie, ontwerp, productie en distributie van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen en -oplossingen. De belangrijkste producten worden in meer dan 130 landen onder 18 eigen merken omvatten handbewogen en elektrische rolstoelen, rolstoelaandrijvingen en -ondersteuningen, scootmobielen, zit- en positioneringssystemen en ADL-hulpmiddelen.

Onze productfamilie is opgebouwd uit populaire merken binnen de revalidatiebranche, waaronder RGK, Quickie, Zippie, Empulse, Jay, Magic, Breezy, Sterling en Gemino. En worden verkocht via een breed netwerk van dealers en distributeurs in meer dan 130 landen.

Sunrise Medical is actief in 23 landen en heeft wereldwijd meer dan 2800 medewerkers. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Malsch, Duitsland.

 

Onze missie

Het leven van mensen verbeteren door innovatieve en hoogwaardige producten te maken.

Onze waarden

Klantgericht werken

Onze klant is koning!
We zetten ons volledig in om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en desnoods hun verwachtingen te overtreffen. Wij zetten ons ervoor in om een goede relatie op te bouwen met onze klanten wat gebaseerd is op vertrouwen, door snel en professioneel te reageren op de wensen en verlangen van onze klanten.

Teamwerk

Teamwerk is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf!
Wij motiveren iedereen om met elkaar van gedachten te wisselen om zo goed te kunnen samenwerking. Zo bereiken wij onze doelstellingen. Wij verwachten van al onze medewerkers een positieve, proactieve houding en teamgeest, om samen tot betere resultaten te komen. Wij moedigen en motiveren elkaar, en begeleiden en ondersteunen waar nodig is. Staan open voor feedback zodat we iedereen beter van dienst kunnen zijn.

Betrokkenheid

Wij nemen de verantwoording!
Vastberadenheid, initiatief en verantwoording; dat is betrokkenheid! Het nakomen van afspraken is voor ons zeer belangrijk en geen vraag of uitdaging is te klein. We zorgen altijd voor een tijdige oplossing. Tegelijkertijd realiseren wij ons natuurlijk dat dit soms niet lukt, dan is het de zaak om verantwoording te nemen en met de betrokkenen naar een passende oplossing te zoeken.

Innovatie

Wij streven voortdurend naar verbetering!
Wij streven voortdurend naar verbeteringen van onze producten, processen en procedures en passen de meeste innovatieve technologieën toe. We moedigen onze medewerkers aan zich open te stellen voor nieuwe ideeën die onze bedrijfsvoering en de levens van onze klanten kunnen verbeteren.

Uitmuntendheid

Ons doel is: "Improve People's Lives"!
We zetten ons volledig in om iedere dag, bij alles wat we doen, uitzonderlijk te presteren, zowel als individu en als bedrijf. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg.