Social Mediabeleid

Hartelijk bedankt voor het volgen van Sunrise Medical (ook wel bekend onder de namen Quickie Wheelchairs, Zippie Wheelchairs en JAY Seating) via social media-sites zoals Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn en Instagram via de website van Sunrise Medical of via blogs over medische hulpmiddelen. Ons doel is om mensen te inspireren om zonder beperkingen te leven (“Live without Limits”), productgerelateerde boodschappen onder hun aandacht te brengen en gezondheidsinformatie te bespreken.

Sunrise Medical is actief op social media om met mensen en organisaties te communiceren. Ons doel daarbij is om ideeën en informatie met zoveel mogelijk mensen te delen. Het is ons beleid om de meerderheid van reacties die gebruikers op onze social media-pagina’s plaatsen te accepteren.

We verwachten echter dat dit op een respectvolle manier gebeurt.

De meningen die in de reacties van bezoekers worden geuit zijn die van de opstellers van de reacties en vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijze de officiële standpunten van Sunrise Medical.

We beoordelen en publiceren reacties overeenkomstig met het social mediabeleid.

We behouden ons het recht voor om naar eigen inzicht reacties te weigeren of verwijderen als die blijk geven van:

 • haatzaaien;
 • schuttingtaal, obsceniteit of vulgariteit;
 • spam;
 • naaktheid in profielafbeeldingen;
 • laster of bedreigingen aan het adres van een of meer personen;
 • beledigingen en/of persoonlijke aanvallen;
 • inbreuk op het auteursrecht;
 • afwijkende onderwerpen en door één gebruiker in verschillende berichten achtereen worden gebezigd of door meerdere gebruikers herhaaldelijk worden gekopieerd en in reacties worden geplakt;
 • het aanmoedigen van illegale activiteiten;
 • ongevraagde voorstellen of andere zakelijke ideeën of aanbiedingen; of
 • de promotie of aanbeveling van commerciële diensten, producten of entiteiten (NB: Niet-commerciële links die relevant zijn voor het onderwerp of een andere reactie zijn daarentegen wel acceptabel.);
 • overige zaken die het social media-team van Sunrise Medical onwenselijk acht;
 • alle hyperlinks die worden opgenomen in reacties op berichten van Sunrise Medical zullen nader worden beoordeeld en kunnen mogelijk worden verwijderd.

Ter bescherming van je privacy willen we je verzoeken om geen informatie in reacties op te nemen die persoonlijk naar jou te herleiden is, zoals een e-mailadres of telefoonnummer. Herhaaldelijke overtredingen van het beleid van Sunrise Medical inzake reacties op social media kunnen ertoe leiden dat de opsteller van de reacties wordt geblokkeerd. We begrijpen dat social media een medium is waarop gebruikers 24/7 actief zijn. Wij kunnen echter geen 24-uurs moderator mogelijkheden bieden. Dat kan inhouden dat we onwenselijke reacties niet direct zien. We vertrouwen op de volwassenheid van de gebruikers om persoonlijke aanvallen en negatieve uitingen te negeren of daar op beschaafde wijze op te reageren.

Disclaimer

Geplaatste reacties en afbeeldingen vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijze de meningen van Sunrise Medical. Externe links op deze site die niet naar Sunrise Medical verwijzen vertegenwoordigen geen officiële aanbeveling door Sunrise Medical.

Vertegenwoordigers van de pers kunnen voor vragen contact met ons opnemen via marketing@sunrisemedical.nl.