24/06/2021

 
 
 
Werkt u al met eShop? - Snel en eenvoudig producten bestellen!. Bezoek eShop
 
 
 
Werkt u al met eShop?
 

Via onze eCommerce-dienst eShop kunt u eenvoudig en snel een product configureren en bestellen. Zo maken wij het voor u gemakkelijker om onze producten te bestellen!

Hoe werkt het?

Aan de hand van een overzichtelijk keuzemenu kiest u eerst voor het gewenste product, waarna u stapsgewijs de verschillende opties van het product doorloopt, net zoals op een prijslijst.

 
 
Direct naar eShop
 
 
 

NoGo’s worden direct getoond en ook wanneer u een optie overslaat, krijgt u meteen een melding. Zo is de configuratie altijd compleet! Bent u op zoek naar een extra functionaliteit of optie, dan kunt u eenvoudig een offerte verzoek doen. Ons Built-4-Me team gaat er mee aan de slag.

Wanneer u alle stappen heeft doorlopen, krijgt u de keuze om de gemaakte configuratie inclusief brutoprijzen als PDF te bekijken, als concept op te slaan of om direct te bestellen. Dat is superhandig!

In deze handige Quick Start Guide treft u meer informatie aan over het gebruik van de website.

 
 
De voordelen van eShop
 
  • Het bespaart tijd
  • Bepaal zelf wanneer u een bestelling definitief plaatst
  • Eerdere configuraties terugkijken
  • Foutkans bij een bestelling zeer klein.
 
 
Werkt u nog niet met eShop?
 

Vele klanten zijn al zeer tevreden over het werken met deze onlinedienst. Werkt u of uw organisatie nog niet met eShop en heeft u interesse? Neem dan contact op met uw Area Manager of maak direct een account aan via onderstaande button!

 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.