23/11/2023

 
 
 
QUICKIE Q50 R Carbon - Eén van 's werelds lichtste opvouwbare rolstoelen van Carbon.. Maak direct een afspraak!
 
 
 
De ultieme elektrische crossover nu in ultralicht carbon
 

De QUICKIE Q50 R is het ideale instapmodel voor het gebruik van een elektrische rolstoel. Deze compacte en opvouwbare rolstoel is nu ook verkrijgbaar in een lichtgewicht carbon versie. De Q50 R Carbon heeft een gewicht van slechts 14.5 kg (zonder accu) en is gemaakt van premium carbonvezel. Daardoor is deze elektrische rolstoel moeiteloos op te tillen en op te vouwen (zonder de accu te verwijderen), zodat deze elektrische rolstoel direct mee kan in de auto en zelfs in het vliegtuig.

 
 
Naar de QUICKIE Q50 R Carbon
 
 
 

Opgevouwen is de Q50 R Carbon heel compact (lxbxh = 370 x 570 x 767 mm), dat hij vrijwel moeiteloos in elke ruimte past! Daarnaast heeft de elektrische rolstoel een actieradius van 24 km met 2 accu’s (ISO 7176-4), zodat langere afstanden geen probleem zijn.

 
 
 
Moeiteloos opvouwen
 
 
 
Moeiteloos opvouwen
 

Een makkelijk vouwmechanisme om de Q50 R Carbon snel op te vouwen. Dit kan eenvoudig in slechts 3 stappen, ook met één hand en zonder de accu te verwijderen.

 1. Trek de clip aan de achterzijde omhoog.
 2. Klap de voetplaat in.
 3. Duw de rugleuning naar beneden om de Q50 R Carbon in zijn geheel op te vouwen (staand of liggend).

Voor extra veiligheid is de elektrische rolstoel standaard voorzien van een transportband, waardoor hij strak opgevouwen blijft en niet uitelkaar klapt tijdens het optillen.

 
 
 
Overal makkelijk tussendoor
 
 
 
Wendbaar in kleine smalle ruimtes
 

Of het nu thuis is, in een drukke winkel of in het openbaar vervoer, door zijn compacte formaat (570 mm), kleine draaicirkel (1600 mm) en intuïtieve bediening is geen ruimte te smal en rijdt de Q50 R Carbon overal makkelijk tussendoor.

Een transfer maken naar een ander stoel of bed? Klap de armsteunen omhoog en er is alle ruimte voor een zijdelingse transfer. Klap voor een voorwaartse transfer de voetplaat omhoog. De stabiele armsteunen kunnen als ondersteuning worden gebruikt.

 
 
 
Ga verder met een actieradius van 24 km
 
 
 
Goede prestaties buitenshuis
 

Het rijden met de Q50 R Carbon is ondanks zijn kleine formaat en lichte gewicht uitermate comfortabel. Het Carbon frame is zodanig geconstrueerd dat er precies genoeg flex in het frame aanwezig is om als vering te dienen en heeft daarmee unieke schokabsorberende eigenschappen. Daarnaast levert het niet in op stevigheid en duurzaamheid, ondanks zijn kleine formaat is rijden uiterst comfortabel.

De ultralichte rugleuning van de Q50 R Carbon is niet alleen zeer aangenaam, de ademende bekleding laat lichaamswarmte door, waardoor deze koel en droog blijft. Daarnaast is deze rolstoel standaard voorzien van een 30 mm zitkussen dat prettig zit tijdens lange trips. De heldere dagrijverlichting aan de achterzijde zorgt ervoor dat de elektrische rolstoel goed zichtbaar is, ook in het donker.

 
 
 
Goedgekeurd voor vliegreizen.
 
 
 
IATA goedgekeurd* voor vliegreizen
 

Reizen naar het buitenland? Geen probleem! De lithium-ion-accu van de Q50 R Carbon is goedgekeurd door de IATA* (International Air Transport Association) voor vervoer per vliegtuig.

* Elke luchtvaartmaatschappij heeft verschillende eisen met betrekking tot het transport van hulpmiddelen met Li-Ion accu’s. Voordat je een vliegreis met de rolstoel regelt, dien je bij jouw luchtvaartmaatschappij of vervoerder te bevestigen dat zij voertuigen op batterijen accepteren onder de VN-classificatie: UN3171. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie.

 
 
 
Video afspelen
 
 
 
Voordelen van de QUICKIE Q50 R Carbon
 
 • Compact - slechts 570 mm breed, een draaicirkel van 1600 mm en een totaalgewicht van 15,9 kg (inclusief accu’s)
 • Indrukwekkende actieradius van 24 km (ISO 7176-4) met een 10 Ah lithium-ion-accu
 • Sterk en duurzaam frame van carbonvezel
 • Moeiteloos op te tillen en mee te nemen in auto en vliegtuig
 • Handige transportband, waardoor de elektrische rolstoel opgevouwen blijft
 • De accu is los en in de vouwstand van de rolstoel op te laden
 • Voorzien van een comfotabel zitkussen en rugleuning met luchtdoorlatende bekleding
 • Maximaal gebruikersgewicht van 136 kg
 
 
 
Maak kennis met de Q50 R Carbon
 
 
 
Direct een afspraak inplannen
 
 
 
Meer weten?
 

De Q50 R Carbon is ideaal voor mensen die afhankelijk zijn van een elektrische mobiliteitshulpmiddel en klein behuisd wonen, vaak op pad gaan, veel reizen en niet in een grote elektrische rolstoel of scootmobiel willen rijden.

Kom dan naar de REVA 2023 in Gent en maak kennis met de Q50 R Carbon. Van 7 t/m 9 december kunt u ons bezoeken op stand B2.19. Tijdens de beurs staat uw Area Manager voor u klaar om alle vragen uitgebreid te beantwoorden en kunt u zelf de Q50 R Carbon uitproberen! Maak daarom direct een afspraak met uw Area Manager, zodat er voldoende tijd met u gepland kan worden tijdens uw bezoek!

 
 
 
Prijslijst
 
 
Brochure
 
 
Website
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.