2/11/2023

 
Sunrise Medical
 
November '23
 
De EMPULSE Attitude Hybrid aankoppelfiets met elektrische ondersteuning is weer leverbaar!
 
Ontdek de Attitude Hybrid
Facebook YouTube Instagram
 
 
 

In februari dit jaar hebben we een tijdelijke leveringsstop aangekondigd van de EMPULSE Attitude Hybrid vanwege een verstoring in de aanvoer van een aantal cruciale componenten waarvan de Attitude Hybrid gebruik maakt. Het goede nieuws is dat deze leveringsstop vanaf heden is opgeheven.

Wilt u uw kennis van de Attitude Hybrid weer opfrissen of misschien van al onze (elektrische) aankoppelbikes? Neem dan snel contact op met uw regiomanager en bekijk ook zeker de productpagina!

 
 
 
Naar retourbeleid
 
 
 
Retourprocedure - UPS link is gewijzigd
 

UPS heeft een wijziging doorgevoerd, daarmee is de inlogprocedure komen te vervallen bij een retour en kunt u direct werken vanuit een gastlink. Dat is handig! De verdere stappen zijn ongewijzigd gebleven.

De volledige retourprocedure staat beschreven onder Professional Support > retourbeleid en in de brochure 'Hoe werken wij’.

 
 
 
Naar eShop
 
 
 
Nog makkelijker bestellen via eShop!
 

eShop is onze eCommerce-dienst, waarmee u snel en eenvoudig een product kunt configureren en bestellen. Om het bestelproces nog makkelijker te maken, voegen we steeds vaker een foto toe in plaats van een tekening bij de optie. Zo krijgt u een nog beter beeld van wat u bestelt.

 
Naar eShop
 
 
 
Naar Sunrise Medical
 
 
 
 
  • Het contactslot en de contactsleutels van de Sterling Elite² scootmobielen zijn vernieuwd. Het nieuwe ontwerp is net zo robuust als het vorige ontwerp echter zijn de sleutels groter, handzamer en makkelijker bedienbaar. Het contactslot is backwards compatible en de sleuteltjes van het oude type slot blijven leverbaar.
 
 
Naar STERLING scootmobielen
 
 
 
  • Vanaf 1 januari 2024 stoppen wij met het leveren van losse onderdelen van de Breezy PariX².
 
 
 
Naar LinkedIn bericht.
 
 
 
Sunrise Medical 40 jaar | Esther Vergeer
 

Esther Vergeer is vooral bekend als voormalig rolstoeltennisspeelster, als toernooidirecteur van de ABN Amro Open, als chef de mission van Team NL op de Paralympische Spelen en als oprichtster van de Esther Vergeer Foundation. Maar Esther is ook al sinds jaar en dag verbonden aan Sunrise Medical. In 1998, zo’n 25 jaar geleden, werkte ze 3 maanden op de marketing afdeling als stagiaire...

 
Lees verder
 
 
 
Naar persbericht
 
 
 
De RGK Veypr Sub4 rolstoel wint Harding Innovation Award
 

De RGK Veypr Sub4 rolstoel heeft de prestigieuze Harding Award voor Product Innovation gewonnen op de Canadese Seating & Mobility Conferentie 2023 in Toronto.

De RGK Veypr Sub4 werd door deelnemers en bezoekers verkozen tot het meest innovatieve product onder alle producten die werden gepresenteerd door de 48 exposanten van toonaangevende bedrijven in de branche.

 
Lees volledige persbericht
 
 
 
Naar persbericht
 
 
 
Sunrise Medical rondt strategisch overname van Ride Designs af
 

Sunrise Medical heeft de overname van Ride Designs, een gerenommeerde marktleider in premium maatwerk zitsystemen voor rolstoelgebruikers, afgerond.

Met deze strategische overname breidt Sunrise Medical zijn assortiment maatwerk zitoplossingen, klinische expertise en servicecapaciteit sterk uit. Het vormt een perfecte aanvulling op het uitgebreide bestaande programma van onze handbewogen rolstoelen en elektrische mobiliteitsproducten.

 
Lees volledige persbericht
 
 
 
Naar REVA 2023
 
 
 
Bestel NU uw producten voor REVA 2023
 

Een andere periode, maar op de vertrouwde locatie. Op 7, 8 en 9 december 2023 vindt de REVA beurs plaats in Flanders Expo in Gent. Natuurlijk zijn wij er weer bij! In de komende tijd vertellen wij u meer over wat u allemaal van ons kunt verwachten tijdens deze beurs.

Staat u ook met een stand op de REVA en u heeft hiervoor producten nodig? Neem dan contact op met uw Area Manager, zij bespreken graag met u de mogelijkheden. Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes!

 
Contactoverzicht
 
 
 
Bestelling
 
 
 
Bestellingen rond de aankomende feestdagen
 

Wij streven er natuurlijk naar om alle bestellingen tijdig administratief te verwerken.

Wilt u er zeker van zijn dat uw bestelling tijdig verwerkt wordt? Plaats dan uw bestelling door een mail te zenden naar orders@sunrisemedical.be.

Vragen over onder andere artikelnummers, prijzen, offertes en de status van inkooporders kunnen gestuurd worden naar cs@sunrisemedical.be.

Klik op de button om te zien wanneer onze kantoren gesloten zijn rondom de aankomende feestdagen.

 
Bekijk onze openingstijden
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.