28/09/2023

 
Sunrise Medical
 
September '23
 
Nu heldere LED-verlichting als optie beschikbaar op de spatborden van onze Q-serie rolstoelen.
 
Naar Q-serie
Facebook YouTube Instagram
 
 
Updates voor de gehele Q-serie
 

Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd over de hele Q-serie lijn. Via onderstaande download zijn de verschillende verbeteringen en de voordelen ervan per model weergegeven.

 
Download overzicht
 
 
 
Naar EMPULSE F55
 
 
 
Nieuw: de F55 nu met 20 km/u snelheidsoptie!
 

De Empulse F55, de praktische aankoppelbike met een 8,5 of 14” voorwiel, is naast snelheden van 6, 10 en 15 km/u nu ook verkrijgbaar met een snelheid van 20 km/u. Ideaal voor bijvoorbeeld rolstoelgebruikers die met hun fietsende partner de omgeving willen verkennen of wat verder van hun werk wonen. Deze nieuwe optie is van toepassing op beide wielmaten en zonder meerprijs!

De snelheidsverhoging kan toegepast worden door het display te vervangen door een ander display, waar de hogere snelheid in voorgeprogrammeerd is, Dit is ook mogelijk op reeds in het veld staande middelen.

 
 
 
Naar rugleuningen van JAY.
 
 
 
Verpakkingsmateriaalbesparing van 25%
 

In de komende periode zullen de grote verpakkingen van de J3 rugleuningen verdwijnen en vervangen worden door kleinere verpakkingen van dezelfde kwaliteit.

De grootste voordelen van deze wijziging is minder afval en een lagere C0² voetafdruk, daarnaast neemt de kleinere verpakking minder ruimte in beslag tijdens transport en in de opslag.

 
 
 
Naar Sunrise Medical
 
 
 
 
  • De One Arm Drive van de Quickie HeliX² en Breezy RubiX² is vervangen voor de One Arm Drive die u al kent van onze Quickie rolstoelen. Deze is eenvoudig te monteren (ook achteraf) en standaard uitgerust met Quick Release assen.
  • Het aantal beschikbare maatvoeringen van het Jay Basic zitkussen is uitgebreid om een nog betere match te krijgen met de geselecteerde rolstoel.
  • Sinds 1 augustus wordt de stoepenklimmer in combinatie met een midwieler niet meer via het VSB vergoed. De nieuwe prijslijsten staan op de website.
  • De binnen/buiten versie van de Zippie Q300 M Kids en Quickie Q300 M Teens is nu ook opgenomen in het VSB. De buiten/binnen versie stond al vermeld in het VSB.
 
 
 
Naar Amsterdam City Swim
 
 
 
Amsterdam City Swim
 

Afgelopen 3 september vond de Amsterdam City Swim plaats, georganiseerd door Stichting ALS Nederland, in de grachten van Amsterdam.

Onze collega Frank Adriaanse deed mee met Team Sunrise - Da Silva. ‘In ons dagelijks werk, maar soms ook in privé situaties, kom ik regelmatig mensen tegen met deze vreselijke ziekte.’ Hiermee zamelden zij geld in om meer onderzoek mogelijk te maken naar een medicijn tegen ALS.

Team ‘Sunrise - Da Silva’ heeft een mooi bedrag van € 7.113,- weten op te halen. Inmiddels heeft de hele actie ruim 1,7 miljoen euro opgeleverd, wat een opbrengst! Sunrise Medical en diverse collega’s hebben dit mooie doel gesteund.

 
Naar Amsterdam City Swim
 
 
 
Naar REVA 2023
 
 
 
Bestel NU uw producten voor REVA 2023
 

Een andere periode, maar op de vertrouwde locatie. Op 7, 8 en 9 december 2023 vindt de REVA beurs plaats in Flanders Expo in Gent. Natuurlijk zijn wij er weer bij! In de komende tijd vertellen wij u meer over wat u allemaal van ons kunt verwachten tijdens deze beurs.

Staat u ook met een stand op de REVA en u heeft hiervoor producten nodig? Neem dan contact op met uw Area Manager, zij bespreken graag met u de mogelijkheden. Een goede voorbereiding vergroot de kans op succes!

 
Contactoverzicht
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.