25/09/2023

We zijn verheugd om mede te delen dat de RGK Veypr Sub4 rolstoel de prestigieuze Harding Award voor Product Innovation heeft gewonnen op de Canadese Seating & Mobility Conferentie 2023 in Toronto.

De RGK Veypr Sub4 werd door deelnemers en bezoekers verkozen tot het meest innovatieve product onder alle producten die werden gepresenteerd door de 48 exposanten van toonaangevende bedrijven in de branche.

De RGK Veypr Sub4 is 's werelds eerste echt made-to-measure rolstoel van carbon die tot stand is gekomen dankzij een nieuw eigen en baanbrekend productieproces, geïnspireerd op F1-technologie. Carbonvezel staat bekend om zijn uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding, waardoor deze rolstoel ultralicht en toch buitengewoon sterk is, wat zorgt voor een soepele en toch stabiele rit. Doordat hij echt made-to-measure is voldoet de RGK Veypr Sub4 precies aan de specifieke wensen van het individu. Met meer dan 30 individuele maten kan de rolstoel tot op de millimeter nauwkeurig worden opgemeten om de houding, prestaties en comfort te optimaliseren als geen ander. Met een transportgewicht vanaf 3,3 kg en een framegewicht van 2,4 kg is de RGK Veypr Sub4 de ultieme rolstoel voor een actieve lifestyle.

Wij zijn zeer trots op deze prestatie en dankbaar voor de erkenning die de RGK Veypr Sub4 heeft ontvangen.

news-rgk-award.jpg

Canadian Seating and Mobility Conference CSMC: de Canadese Seating & Mobility Conference is het toonaangevende educatieve evenement voor professionals op het gebied van zit-, mobiliteits- en revalidatietechnologie in heel Canada. Jaarlijks biedt de CSMC educatieve en netwerkmogelijkheden die bedrijven, fabrikanten en branche-experts samenbrengen om de nieuwste ontwikkelingen in de branche te delen en te leren. Meer dan 600 professionals op het gebied van zit-, mobiliteits- en complexe revalidatietechnologie uit heel Canada nemen deel en komen samen bijeen in het Delta Hotels by Marriott - Toronto Airport & Conference Centre.

Over Sunrise Medical: Sunrise Medical zet zich in om het leven van mensen te verbeteren en is een marktleider op het gebied van innovatie, productie en distributie van hoogwaardige mobiliteitshulpmiddelen en -oplossingen. De belangrijkste producten worden in meer dan 130 landen onder 17 eigen merken verkocht en omvatten handbewogen en elektrische rolstoelen, rolstoelaandrijvingen en -ondersteuningen, scootmobielen, zit- en positioneringssystemen en ADL-hulpmiddelen. Sunrise Medical is actief in 23 landen en heeft wereldwijd meer dan 2.600 medewerkers. Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Malsch, Duitsland.