28/02/2024

 
 
 
Februari '24 - We zijn verheugd om aan te mogen kondigen dat de Quickie QS5 X en de Quickie Q50 R Carbon beide zijn uitgeroepen tot
 
 
 
Retailers' Choice of the Year Awards 2023
 

We zijn verheugd om aan te mogen kondigen, dat de Quickie QS5 X en de Quickie Q50 R Carbon beide zijn uitgeroepen tot "Retailer's Choice of the Year 2023" (product van het jaar).

Deze award wordt uitgereikt door één van de meest invloedrijke Europese vakbladen, "THIIS" magazine, in het Verenigd Koninkrijk.

 
Lees volledige persbericht
 
 
 
Naar retourbeleid
 
 
 
Service op gratis demomiddelen waarborgen
 

Het verlenen van een goede service heeft bij Sunrise Medical een hoge prioriteit. Zo stellen we gratis demomiddelen beschikbaar. Deze demomiddelen worden kosteloos bezorgd en kunnen via de standaard retourprocedure of onze extra service, waarbij wij het demomiddel kosteloos bij u komen ophalen, geretourneerd worden.

Helaas komt het voor dat bij het ophalen van het demomiddel op de vooraf afgesproken datum, het demomiddel niet klaar staat. Dit is niet alleen vervelend voor de Sunrise Medical medewerker die het middel komt ophalen, maar vooral voor de eindklant die aansluitend het demomiddel gereserveerd heeft.

Om deze teleurstelling te voorkomen en daarmee onze service op de gratis demomiddelen te kunnen blijven waarborgen, willen wij al onze klanten vragen om de demomiddelen op de afgesproken plaats en datum daadwerkelijk klaar te hebben staan.

 
 
Forfaitaire vergoeding bij niet nakomen ophaalafspraak
 

Mocht een demomiddel niet op de overeengekomen plaats en datum klaar staan, zijn wij helaas genoodzaakt kosten te gaan doorberekenen. Deze kosten bedragen € 25,- per demomiddel per dag. Deze kosten zullen achteraf in rekening worden gebracht. Natuurlijk willen we deze kosten liever niet in rekening brengen, daarom rekenen wij op uw medewerking om zo samen de service op gratis demomiddelen te waarborgen.

 
 
Demo eerder retourneren
 

Demomiddelen worden voor maximaal 2 weken verstrekt. Heeft u een demomiddel binnen deze 2 weken klaar staan? Laat het ons weten en wij komen het middel, wanneer mogelijk, eerder bij u ophalen!

Kijk voor meer informatie over de demo-aanvraag in onze brochure ‘Hoe werken wij’.

 
 
 
Naar lichtgewicht rolstoelen
 
 
 
Zwarte voorwielen nu zonder meerprijs op onze lichtgewicht rolstoelen
 

Na feedback vanuit de markt hebben we de meerprijs van de massief (hard en soft) zwarte voorwielen laten vervallen. Actieve rolstoelgebruikers hebben namelijk de voorkeur voor zwarte massieve voorwielen in plaats van grijs.

Standaard zijn nog steeds de grijze voorwielen, maar er kan nu ook gekozen worden voor zwarte voorwielen zonder meerprijs op de prijslijst.

 
 
 
Naar Sunrise Medical
 
 
 
 
  • De BREEZY Cirrus G5 is uitgefaseerd. Het vervangend product is de multifunctionele BREEZY Ibis met het Sedeo Pro positioneringssysteem.
  • Nieuw: wij blijven constant werken met het uitbreiden van onze combinatieovereenkomst, zo zijn er op de QUICKIE QS5 X nog meer combinatiemogelijkheden voor aankoppelunits en ortheses. Zie voor de complete lijst onze combinatieovereenkomst onder Professional Support.
  • De ovale bevestigingsklemmen van de EMPULSE StreetJet zijn verbeterd en sluiten nu nog beter aan op ovale framebuizen en zijn minder krasgevoelig.
 
 
 
Het laatste nieuws
 
 
 
 
  • wij op onze website onder "professional support → uitgefaseerde producten" niet alleen een lijst met uitgefaseerde producten hebben staan, maar dat daarbij ook het vervangend product staat vermeld. Dat is handig!
 
 
 
Naar scootmobielen
 
 
 
Sunrise Medical zet zich in voor deelscootmobielen in Leuven
 

De partij Groen wil dat er in Leuven een uitleenpunt komt voor scootmobielen. Die zouden een mooie aanvulling zijn bij het bestaande aanbod van deelauto's, deelfietsen en dergelijke. "Het is belangrijk dat alle senioren zo mobiel mogelijk blijven", zegt initiatiefneemster An De Martelaer Vlaams Parlementslid.

Om dit initiatief te ondersteunen heeft Sunrise Medical een aantal scootmobielen ter beschikking gesteld. Daarnaast hebben onze Area Managers technische uitleg gegeven en ouderen begeleid bij het rijden op een scootmobiel.

Lees ook de volgende nieuwsberichten hierover:

 
 
ROBtv
 
 
Naar Kangoeroebeurs
 
 
 
Kangoeroebeurs
 

Op 8 en 9 maart staan wij op de 16e editie van de Kangoeroebeurs. Een unieke zorgbeurs voor baby’s, kinderen en jongeren met een beperking en hun netwerk. Deze editie wordt voor het eerst gehouden in hal 3 van Flanders Expo in Gent.

Wij presenteren ons kinderen- & jongerenprogramma met o.a. de QUICKIE Q300 M mini kids, QUICKIE QS5 X kids en de ZIPPIE Simba op standnummer 3227.

 
Meer over Kangoeroebeurs
 
 
 
Link naar onze publicaties
 
 
 
Heeft u onze publicaties al gelezen?
 

Via ons Education in Motion kenniscentrum willen we u als professional op een makkelijke manier up-to-date houden binnen de revalidatie- en mobiliteitsbranche.

Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze artikelen
 
 
 
Facebook YouTube Instagram
 
 

Sunrise Medical | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.