Patricia

"Het leven stopt niet wanneer je in een rolstoel zit, maar het veranderd en het is de perfecte gelegenheid om jezelf elke dag te overwinnen."

Toen ik 11 jaar oud was, werd ik gediagnosticeerd met transverse myelitis, een ontsteking van het ruggenmerg. Het gebeurde allemaal plotseling. Voor die tijd had ik nog nooit gezondheidsproblemen gehad en van de één op andere dag zat ik in een rolstoel en was ik verlamd vanaf mijn borst naar beneden.

Ik heb een passie voor mode en make-up en kan urenlang door een tijdschrift bladeren, video's kijken of lekker shoppen. In 2015 kwam mijn droom uit toen ik het eerste Spaanse model in een rolstoel werd en de catwalk van de New York Fashion Week over rolde.

Ik droom ervan om te leven van iets dat ik zelf heb opgebouwd en dat anderen motiveert. Ik word geïnspireerd door hen die zichzelf overwinnen, die elke dag wakker worden en risico's durven te nemen voor wat ze willen. Daarnaast ben ik dol op het lezen van inspirerende verhalen over mensen die alles hebben bereikt en met niets zijn begonnen.

Het leven stopt niet wanneer je in een rolstoel zit, maar het veranderd en het is de perfecte gelegenheid om jezelf elke dag te overwinnen. Om achteraf te kijken en te zien wat je hebt bereikt is geweldig!

patriicia_stna