30/06/2020

 
Sunrise Medical  
 
Juni '20
 
Als u er klaar voor bent, zijn wij er klaar voor!
 
Contacteer ons
Facebook YouTube Instagram
 
 
Wij zijn er klaar voor!
 

Hulpmiddelenzorg blijft ook in deze periode heel belangrijk, daarom is het fijn om te weten dat u nu en ook in de toekomst op onze service en ondersteuning kunt rekenen.

Om u lokaal nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij enkele wijzigingen in onze dienstverlening doorgevoerd. Hieronder leest u wat er voor u verandert en wat er hetzelfde blijft.

Contactpersoon per regio

  • Bruno Réveil is de nieuwe area manager voor regio Henegouwen, Namen, Luik, Luxemburg en Brussel.
    Bruno is 31 jaar, woonachtig in Zottegem en houdt van koken en zwemmen. Hij heeft al ruim 7 jaar ervaring  in de sector.
  • Chris Willems wordt de area manager voor regio Antwerpen, Vlaams- en Waals-Brabant, Limburg en Brussel.
  • Veerle Desnerck blijft verantwoordelijk als area manager voor regio Oost- en West Vlaanderen.
  • Ilse Mathijs is per heden verantwoordelijk voor alle Key Accounts.

Nieuw servicepunt Hoboken

Vanaf heden is er een servicepunt ingericht in Hoboken. Van hieruit worden de demoaanvragen georganiseerd en kleine reparaties uitgevoerd.

Sven Wouters is hiervoor verantwoordelijk en krijgt ondersteuning van onze nieuwe logistiek medewerker Glenn Verhoeven. Glenn is 20 jaar oud en woonachtig in Merksem. In overleg met de area manager kunnen er tevens op aanvraag trainingen en passingen georganiseerd worden.

Meer weten? Neem contact op met uw area manager!

Bestelproces, demo aanvraag en contact klantendienst blijven hetzelfde

Pasondersteuning, producttraining of andere vraag?

Heeft u vragen, ondersteuning nodig bij een passing of wilt u een productdemo? Neem dan contact op met uw area manager, zij staan online en ook op locatie voor u klaar!

 
Contactinformatie
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 
Vernieuwd onderstel Zippie Voyage
 

Het onderstel van de Zippie Voyage is venieuwd! Het is een eenvoudig opklapbaar, lichtgewicht onderstel met verbeterde ergonomische eigenschappen voor de begeleider. De Zippie Voyage ziet er modern uit, biedt een goede zitcomfort voor het kind en geeft de ouders de mogelijkheid om de deur uit te gaan met hun kind.

 
 
Wat is nieuw?
 

Nieuw vouwmechanisme

De Voyage is gemakkelijk op te vouwen tot een zeer compact pakket waardoor hij zelfs in kleine auto’s past. De ontgrendeling voor het opvouwen bevindt zich op de duwbeugel. Dit komt overeen met andere buggy’s op de reguliere markt wat het voor begeleiders herkenbaar maakt. Door de locatie is het ontgrendelmechanisme makkelijk bereikbaar.

Nieuwe duwbeugel

Door de in hoek verstelbare duwbeugel is het hoogtebereik van de duwbeugel vergroot waardoor de buggy door grote en kleinere begeleiders op een ergonomische wijze te gebruiken is. Daarnaast maakt de duwbeugel het duwen van de buggy met één hand mogelijk.

Het verstellen van de duwbeugel gaat eenvoudig en snel, zo kan de begeleider de beugel altijd in de juiste hoogte zetten, onafhankelijk van de positie van het kind.

Nieuwe rem

Met een eenvoudige beweging van de voet staat de Voyage op de parkeerrem. Dit biedt niet alleen veiligheid en zekerheid maar houdt ook de handen van de begeleider vrij om de buggy vast te houden. De nieuwe voetrem komt overeen met de rem van “standaard” kinderwagens. Dit maakt hem herkenbaar voor alle begeleiders.

Daarnaast zijn alle remkabels weggewerkt in het frame wat zorgt voor een verbeterde duurzaamheid. De kans op een storing of slijtage van de rem is minimaal.

 
 
Bezoek de website
 
 
 

De Zippie Voyage wordt reeds geleverd met het nieuwe onderstel!

 
Naar website
 
 
 
Sedeo Pro zitkussen
 
 
 
Update Sedeo Pro zitsysteem Q-Serie
 

We vinden het belangrijk om onze producten te verbeteren op basis van feedback uit de markt. Daarom voeren we continu verbeteringen door, zo ook op het Sedeo Pro zitsysteem van de Q-Serie.

 
 
 
Verbeterde abductieklos
 
Verbeterde abductieklos
 

De abductieklos biedt nu betere positioneringsmogelijkheden, met name door de nieuwe diepte-instelling.

 
 
 
 
Nieuwe switch
 
Nieuwe switch
 

De nieuwe switch voor de elektrische beensteun is robuuster en daardoor minder gevoelig voor schade. Ook zijn de standaard programma-instellingen wat aangepast. Het is nu alleen met de switch mogelijk de lengte en de hoek van de beensteun los van elkaar te verstellen om zo de beensteun aan de grond te verstellen.

 
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 
Er weer snel op uit!
 

En dat kan met de Quickie aankoppelfietsen en handbikes. Doordat we de laatste tijd veel binnen hebben moeten zitten en natuurlijk door het mooie weer, willen we er nu extra op uit. Er is dan ook, online en offline, veel vraag naar handbikes en aankoppelfietsen.

Heeft u al een handbike of een aankoppelfiets in uw showroom staan? Wij leveren namelijk verschillende soorten handbikes en aankoppelfietsen:

  • De Quickie Attitude is een aankoppelfiets die de gebruiker makkelijk en snel aan zijn rolstoel kan bevestigen, waarna hij/zij er direct op uit kan. Je hebt de Attitude als handbewogen, hybride en elektrisch aangedreven versie. Voor de kleine sportieve gebruikers is er de Attitude Junior zodat hij/zij heerlijk met vriendjes of ouders kan gaan fietsen.

  • De Quickie Shark is er voor de recreatieve – en de topsporters. Deze handbikes worden niet aangekoppeld, maar zijn volwaardige vastframe handbikes met twee achterwielen en een speciale, vrijwel horizontale zitting. Van de Shark zijn er verschillende modellen; de Shark RT en Shark RT Performance zijn voor beginnende handbikers of recreatievelingen. De Shark RS en Shark RS Performance daarentegen zijn speciaal ontworpen voor topsporters met hoge sportieve ambities. De wielbasis is minder breed en het zwaartepunt ligt lager, waardoor de atleet aerodynamischer is en soepel bochten kan nemen met hoge snelheid.

Bestel direct een handbike of aankoppelfiets of vraag uw regiomanager om een demonstratie, zodat u zelf ervaart wat de verschillen en de mogelijkheden zijn.

Wil u nu alvast wat meer informatie? Leest u dan eens onze blog Welke handbike past bij jou? of kijk op onze website.

 
Contactpersonen
 
 
 
Bezoek de website
 
 
 
Wist u dat
 
  • Op de website onder het kopje support treft u op een eenvoudige manier alle documenten die beschikbaar zijn per product, zoals prijslijsten, handleidingen, brochures en nog veel meer.

  • De verschillende documenten per product, waaronder meerdere prijslijsten, ook op de desbetreffende productpagina onder het kopje ondersteuning terug te vinden zijn?

 
 
 
Link naar onze blogartikelen
 
 
 
Heeft u onze blogs al gelezen?
 

Elke maand brengen we een nieuw artikel uit die u kunt lezen op onze website! Klik op onderstaande link om de pagina te bezoeken.

 
Lees onze blogartikelen
 
 
 
Facebook   Twitter   Youtube   Pintrest   Instagram
 
 

Sunrise Medical B.V. | Groningenhaven 18-20 | 3433 PE Nieuwegein | Nederland

Uw privacy is belangrijk voor ons. Lees daarom onze  Privacyverklaring.