We hebben antwoorden gevonden voor:

De Q50 R Carbon heeft een standaard actieradius van 12 km en kan eenvoudig uitgebreid worden naar 24 km door middel van een optionele extra lithium-ion-accu.

Deze elektrische lichtgewicht rolstoel heeft een rolstoelbreedte van 570 mm en past makkelijk door smalle deuropeningen en in compacte en drukke ruimtes.

Dit zijn de afmetingen van deze elektrische rolstoel wanneer deze is ingepklapt:

  • lengte: 370 mm
  • breedte: 570 mm
  • hoogte: 767 mm

Bekijk de gebruikershandleiding voor overige technische specificaties.

Onze QUICKIE Q50 R Carbon heeft een totaalgewicht dat begint vanaf 14,5 kg zonder accu. Met één lithium-ion-accu kom je uit op 15,9 kg en met een optionele tweede accu kom je op een totaalgewicht van 17,3 kg.

De uitneembare lithium-ion-accu heeft slechts een gewicht van 1,4 kg.

In tegenstelling tot een scootmobiel heeft de Q50 R Carbon een kleine draairuimte van 1100 mm, waardoor hij ideaal is voor binnengebruik.

Ja, het is toegestaan om de Q50 R Carbon in het vliegtuig mee te nemen. Het maximaal toegestane accuvermogen voor medische apparaten in een vliegtuig is 300 Wh. Het accuvermogen van de Q50 R Carbon is 240 Wh. Je vindt het IATA-certificaat op onze website.

Een opvouwbare elektrische rolstoel wordt vaak gekozen vanwege zijn lage gewicht. Dit is helemaal ideaal wanneer een elektrische rolstoel van carbonvezel is! Daarnaast zorgt het voor meer mobiliteit in huis, maar ook vooral in je buitenomgeving. Een inklapbare scootmobiel is vaak meer geschikt voor langere afstanden buiten en in beperkte mate in kleinere ruimtes, maar bestaat altijd uit meerdere losse onderdelen en componenten, wat het gebruik soms onhandig kan maken. De keuze van het mobiliteitshulpmiddel hangt af van individuele behoeften en het beoogde gebruik.